Vijesti / Regija

pijan sletio s kolnika

39-godišnji vozač iz Osijeka može birati: Kazna od 42 tisuće kuna ili 60 dana zatvora

39-godišnji vozač iz Osijeka može birati: Kazna od 42 tisuće kuna ili 60 dana zatvora
Ivica Benić/SiB.hr

Vozač osobnog automobila, 39-godišnjak iz Osijeka, upravljao je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske policija je evidentirala pet prometnih nesreća. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, a u Belom Manastiru jedna prometna nesreća.  

U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju oko 18,30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom na Južnoj osječkoj obilaznici kod odvojka za Vinkovačku cestu.

Vozač osobnog automobila, 39-godišnjak iz Osijeka, upravljao je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika. Evidentirana mu je koncentracija od 2,18 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 42.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseca i 12 prekršajnih bodova., zaključuje policiaj izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!