Vijesti / Regija

izvješće policije

Pronađeni kradljivci mesa iz pušnice; Oštećen aparat za parkiranje; Vozio 120 kg duhana

Pronađeni kradljivci mesa iz pušnice; Oštećen aparat za parkiranje; Vozio 120 kg duhana
Davor Javorovic/PIXSELL

Iz današnjeg izvješća PU osječko-baranjske izdvajamo:

Oštetio aparat za naplatu parkinga

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinilo kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak, 27. studenog 2020. godine, oko 22 sata, u Valpovu, na parkirališnom prostoru 41-godišnjak je udario rukom aparat za naplatu parkinga te ga je oštetio i onemogućio daljnju naplatu parkinga.

Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Policija pronašla kradljivce mesa iz pušnice

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dva 21-godišnja hrvatska državljanina počinili kazneno djelo „Teška Krađa“.  Oni su u noći 4. 4. prosinca, u Dardi opljačkali pušnicu z vlasništvu 62-godišnjaka.

usput mu ukrao i alat Nova krađa iz Pušnice, ovaj put stradao nesretnik iz Darde

Prometna policija u Osijeku pronašla oko 120 kilograma duhana

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 44-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina.

Jučer, 7. siječnja, oko 14 sati, u Osijeku, u Ulici Josipa Jurja Strossmayeraa, u prometu je zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 44-godišnjak. Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 120 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica „Ministarstva financija Republike Hrvatske“.

Državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Policija pronašla provalnika i ukradene stvari

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Teška Krađa“.

U periodu od 5. do 7. siječnja, u Osijeku, 19-godišnjak provalio je u dvorišni stan iz kojeg je ukrao nekoliko tisuća kuna vlasništvo 63-godišnjeg hrvatskog državljanina. 

Jučer, 7. siječnja, u Osijeku, temeljem naloga suda u Osijeku, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija vlasništvo 19-godišnjaka. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli ukradeni novac te različite predmete koji potječu iz kaznenog djela, a koji su vraćeni oštećenom 63-godišnjem vlasniku.
 
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijav


Izdvojeno

Reci što misliš!