Događanja / Istaknuta

3. svibnja

U Campus caffeu priprema se nova runda IT pub kviza, najbolje očekuju vrijedne nagrade

U Campus caffeu priprema se nova runda IT pub kviza, najbolje očekuju vrijedne nagrade

Ova runda kviza dolazi s izrazito vrijednim nagradama, a tu je i dodatni bonus – hrana i piće za sve će sudionike biti besplatni

Uzbudljive vijesti kruže IT zajednicom. Naime, omiljena se pub kviz ekipa širi!

A što to znači za vas? Pa, pripremite se za nevjerojatne nagrade i neograničenu zabavu! Ova runda kviza dolazi s izrazito vrijednim nagradama, a tu je i dodatni bonus – hrana i piće za sve će sudionike biti besplatni! Ne samo da vam se isplati doći, nego vas pozivamo da povedete cijelu obitelj, prijatelje i susjede – čak i seoskog kera!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spremni ste za izazov? Označite svoj kalendar za sljedeći petak (3. svibnja) i pridružite nam se u Campus caffeu! Što nas više dođe, to bolje!

pub kviz
Sve popularnija aktivnost Od televizije do kafića: Evo kako su pub kvizovi postali fenomen osječkog društvenog života

S obzirom na vrijedne nagrade, savjetujemo vam da se što prije prijavite. Broj je timova ograničen, a trebamo se pobrinuti da svi budu nahranjeni i napojeni!

Nagrade su za najbolje PlayStation 5, Amazon Kindle i gajba piva.

Ova nevjerojatna manifestacija organizirana je od strane Superteam Balkana, uz podršku lokalnih organizacija poput Udruge Tech City Pula, OffChain Global i IT@FFOS. Velika zahvala ide i sponzorima Electrocoin, Solflare Wallet, dReader i ostalima.

Ne gubite vrijeme! Prijave su otvorene na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!