Vijesti / Regija

uhićen 48-godišnjak

Potjera za ukradenim automobilom na našičkom području

Potjera za ukradenim automobilom na našičkom području

Nakon kraće potjere policajci su na benzinskoj postaji u Markovcu Našičkom prisilili vozača ukradenog automobila na zaustavljanje gdje su ga uhitili

Jučer, 30. studenog, oko 17,45 sati, u Koprivnici, 48-godišnji hrvatski državljanin ukrao je osobni automobil. U večernjim satima, na benzinskoj postaji u Orahovici natočio je gorivo u automobil te se udaljio bez da je prethodno platio račun.

Auto-ophodnja policijske postaje Našice u redovnoj kontroli prometa uočila je ukradeni automobil u Donjoj Motičini. Policijski službenici su pokušali zaustaviti automobil ali se vozač nastavio kretati bez zaustavljanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vozač ukradenoga automobila nastavio je bijeg kroz mjesto Martin i Grad Našice u smjeru Markovca Našičkog u čemu su ga sprječavali policijski službenici uz svjetlosne bljeskalice i zvučne znakove policijskog automobila.

Prilikom bijega vozač ukradenog automobila počinio je više teških prometnih prekršaja od prekoračenja brzine, ne poštivanje prednosti prolaska na raskrižjima te prolaska kroz crvena svjetla na semaforima.

Nakon kraće potjere policajci su na benzinskoj postaji u Markovcu Našičkom prisilili vozača ukradenog automobila na zaustavljanje gdje su ga uhitili. Radi savladavanja otpora i sprječavanja bijega policijsku službenici su nad 48-godišnjim počiniteljem uporabili sredstva prisile-tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Nad počiniteljem se provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Izvor: PU osječko-baranjska

Izdvojeno


Reci što misliš!