Vijesti / Regija

nesreća kod bobote

Plugom traktora 'zakačio' biciklista i teško ga ozlijedio

Plugom traktora 'zakačio' biciklista i teško ga ozlijedio
Ilustracija (Damir Spehar/PIXSELL)

Protiv 45-godišnjeg vozača traktora slijedi kaznena prijava radi sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu

 Jučer, 26. svibnja oko 9,40 sati na lokalnoj cesti iz smjera Bobote u smjeru Ludvinaca, 45-godišnjak iz Vere upravljao je traktorom „John Deere“ vukovarskih registracijskih oznaka koji je na stražnjoj strani nosio poljoprivredni priključak širine 4,20 metara, vlasništvo poljoprivredne tvrtke iz Bobote.

Kao takav, priključak prelazi dozvoljenu širinu vozila te ga je 45–godišnjak bio dužan prevoziti na posebnoj prikolici ili ishoditi dozvolu za izvanredni prijevoz od nadležnog tijela. Dolaskom do mjesta prometne nesreće u blizini mjesta Ludvinci, 45-godišnjak sa svoje lijeve strane nije ostavio dovoljan ramak između svog vozila i bicikla s kojim se mimoilazio, a kojim je u suprotnom smjeru upravljao 83-godišnjak iz Ludvinaca. Tom prilikom, lijevim bočnim dijelom poljoprivrednog priključka udario je u lijevu nogu i ruku bicikliste koji je uslijed udara pao na kolnik. 83-godišnjaku su u OŽB Vinkovci utvrđene teže ozlijede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Protiv 45-godišnjeg vozača traktora slijedi kaznena prijava radi sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv tvrtke i odgovorne osobe u tvrtki slijede obvezni prekršajni nalozi.

Izdvojeno


Reci što misliš!