Baranja se predstavlja Istrijanima
Baranja kao turistička destinacija, predstaviti će se narednog vikenda u Puli, s početkom u 11 sati na prostoru tržnice. Ideja je u vrijeme prije početka turističke sezone, turističkim djelatnicima i građanima Pule, ponuditi Baranju kao zanimljivu destinaciju za posjetiti u rano proljeće. Ova hrvatska regija, nedovoljno je poznata, a karakterizira ju bogata eno-gastronomska tradicija uz bogatu tradiciju i prirodno bogatstvo.
Baranjski stol je atraktivnog izgleda, dugačak je oko 10 metara,
a sva izložena hrana, besplatna je za kušanje
posjetiteljima.
Tema Baranjskog stola u Puli će biti doručak, tako da na njemu
planiramo izložiti više tipova kobasica, suhih i pečenih,
dimljenih proizvoda (slanine, pečenice, kulena), aspik, čvarke,
slanine, riblje paštete, kuhano dimljeno meso sa zapečenim
grahom, kruh i mast te razne dodatke, ajvare, sireve i slastice,
te ponuditi baranjska vina.
Otvaranje stola planiramo napraviti u 11 sati.
Provjerite kako je to izgledalo u ljetnoj i zimskoj
varijanti:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
-
Ova spontana inicijativa navedenih Osječanki i želja da organiziraju ovakvo Facebook događanje pokazuje kako humor može povezati ljude i na virtualne načine
-
Tijela su pronađena na samom ulazu u Bogdanovce, i to na oranici koja se sve ove godine obrađuje
Izdvojeno
-
Dulje vruće sezone i rjeđi mrazevi značili su da je postala virusna bolest koju najbrže šire komarci u svijetu, a uzima maha i u Europi
-
Ukupno je u Hrvatskoj 399 lokacija s kamerama, a u Slavoniji i Baranji je njih 79
-
Bez obzira na poskupljenje općenitih životnih troškova, studenti u Osijeku imaju privilegiju relativno stabilnih cijena najma stanova
-
Olga ne planira napustiti Osijek, a u Ukrajinu odlazi samo u okviru posjeta rodbini i prijateljima
Reci što misliš!