Vijesti / Ostalo

NEOVISNO O MJERAMA VLADE

Konzum zaključava cijene za još 100 proizvoda iz osnovne košarice

Konzum zaključava cijene za još 100 proizvoda iz osnovne košarice
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Cijene će zaključati 29. rujna, a neće se mijenjati do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene

Kako bi, kako tvrde, kupcima pomogli u izazovnoj situaciji u kojoj su cijene gotovo svih namirnica u kontinuiranom porastu, Konzum je zaključao cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice. Govore i kako su dodatno osigurali povoljnije cijene za 1500 proizvoda za korisnike MultiPlusCard kartice.

Cijene će zaključati 29. rujna, a neće se mijenjati do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Riječ je o dodatnih 100 proizvoda iz cijelog niza kategorija koji nisu obuhvaćeni odlukom Vlade RH o izravnim mjerama kontrole cijena određenih prehrambenih proizvoda, tvrde pa dodaju kako je ista za Konzum podrazumijevala trošak od oko 40 milijuna kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ujedno, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice Konzum će od 29. rujna omogućiti trenutnu povoljniju kupnju čak 1.500 proizvoda. MultiPlusCard cijene bit će niže za prosječno 20 posto, što je ukupna vrijednost popusta u iznosu od 60 milijuna kuna, naveli su.

Proizvodi čije će cijene biti zaključane su iz kategorija voća i povrća, svježeg mesa i ribe, mliječnih i pekarskih proizvoda, smrznutih proizvoda, delikatesa, konzervirane hrane, pića, higijenskih proizvoda za djecu i odrasle, sredstava za čišćenje i drugih, a u prodavaonicama ih je moguće pronaći označene s oznakom lokota. Više informacija dostupno je na Konzumovoj web stranici.

Naposljetku, podsjetili su i da jednom mjesečno umirovljenicima osiguravaju popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.


Izdvojeno

Reci što misliš!