Vijesti / Ostalo

Željko Milašinović

Pjevač iz Slavonije napadnut i opljačkan u Zagrebu samo zato što je homosekusalac!?

Pjevač iz Slavonije napadnut i opljačkan u Zagrebu samo zato što je homosekusalac!?
Instagram

U napadu nije bilo ozljeda, ali mu je ukradena torbica s novčanikom, u kojem su bili dokumenti i nekoliko tisuća kuna

Pjevač Željko Milašinović iz Lipika na svom je Instagram profilu napisao da je u petak navečer doživio napad od trojice mladića zato što je deklarirani homoseksualac. Napad se dogodio u Španskom, u Ulici Antuna Šoljana, prenosi 034portal.

">

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Cijeli slučaj je, kako Željko navodi, prijavio policiji. U napadu nije bilo ozljeda, ali mu je ukradena torbica s novčanikom, u kojem su bili dokumenti i nekoliko tisuća kuna.

"Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve", napisao je Željko na svom Instagram i FB profilu.

">

"Jučer, 23. rujna oko 20.35 sati u Susedgradu u Ulici Antuna Šoljana, nekoliko zasad nepoznatih počinitelja prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna", stoji u dnevnom priopćenju PU zagrebačke.

">


Izdvojeno

Reci što misliš!