Vijesti / Ostalo

svašta

'Fejsom' se širi luda teorija zavjere o Božinovićevom cijepljenju. Net.hr objasnio o čemu se radi

'Fejsom' se širi luda teorija zavjere o Božinovićevom cijepljenju. Net.hr objasnio o čemu se radi
Sandra Simunovic/PIXSELL

"Objašnjenje je prilično jednostavno. Zbog toga smo Božinovića ‘flipnuli’, kako bi čitatelji, uz naslov, vidjeli i fotografiju", poručuju Netovci

“Večernji list prikazuje Božinovića kako se cijepi u lijevu ruku, a Net.hr kako se cijepi u desnu ruku. Da li je on to primio oba cjepiva”. Tako glasi jedna od objava koji potiču teoriju zavjere o cijepljenju članova Stožera, među kojima i Davora Božinovića, a koje trenutno kruže društvenim mrežama.

No, sve one koji su na trenutak pomislili da su razotkrili svjetsku zavjeru te da je Božinovićevo cijepljenje iscenirano i da su sada potvrđene sve teorije o 5G-u i Bill Gatesu, morat ćemo razočarati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, gospodin Božinović se zaista cijepio u lijevu ruku, a fotografija objavljena na Net.hr-u nastala je iz provizornih razloga. Naime, desktop izdanje naslovnice tog portala čitatelju preko lijeve strane fotografije nudi naslov, a desni dio fotografije je vidljiv.

po obećanju Članovi nacionalnog Stožera cijepili se pred kamerama

"Objašnjenje je prilično jednostavno. Zbog toga smo Božinovića ‘flipnuli’, kako bi čitatelji, uz naslov, vidjeli i fotografiju", poručuju Netovci.

Ovako su to vidjeli teoretičari zavjera:

A ovako je to izgledalo u stvarnosti:

A ovako to izgleda, kada je fotografija okrenuta:

Foto: PIXSELL

Onima koji i dalje ne vjeruju evo i video dokaz:


Izdvojeno

Reci što misliš!