Vijesti / Ostalo

TREĆI CIKLUS TRENINGA ZA NASTAVNIKE I EDUKATORE

Udruga Breza otvorila prijave za edukaciju

Udruga Breza otvorila prijave za edukaciju

Rok za prijavu na edukaciju je 2. prosinca 2019.

Udruga za rad s mladima Breza iz Osijeka nastavlja i ove školske/akademske godine s treningom srednjoškolskih nastavnika, sveučilišnih profesora i voditelja rada s mladima kroz europski projekt START THE CHANGE.

Trening se temelji na inovativnim metodičkim pristupima i didaktičkim alatima u formalnom obrazovnom sustavu. Sastoji od ukupno 4 modula o temama - ciljevi održivog razvoja, migracije, storytelling, sustručnjačko učenje (peer to peer metodologija), učenje zalaganjem u zajednici (service learning) te globalno obrazovanje koji će se provoditi od studenog 2019. do veljače 2020. (jednom mjesečno). Predavači treninga su stručnjaci i profesori tematski relevantnog znanstvenog područja i institucija iz Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i edukatore na sudjelovanje i prijavu na drugi krug treninga putem online prijavnice.  Rok za prijavu na edukaciju je 2. prosinca 2019. S obzirom da je broj mjesta ograničen, sudionike ćemo upisati prema redoslijedu prijave. Sudjelovanje je besplatno.

Riječ je o projektu u koji je uključeno 12 EU zemalja  s ciljem implementacije inovativnog edukacijskog modela globalnog obrazovanja mladih u formalnom i neformalnom obrazovanju s tematskom poveznicom Ciljeva održivog razvoja i migracija te korištenje metodičkih alata primjerenih mladima, poput video produkcije i storytellinga. Više o projektu na www.startthechange.eu i www.breza.hr/projekti.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!