Vijesti / Osijek

čekaju se imena

Osječka policija: "Provodimo istraživanje nad više osoba zbog organiziranog kriminaliteta"

Osječka policija:
Ilustracija (Tomislav Miletic/PIXSELL)

​Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja izvijestit će javnost o poduzetim mjerama i radnjama

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave osječko-baranjske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja ove policijske uprave i nad jednom osobom s područja Policijske uprave zagrebačke zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi, izvijestila je tijekom poslijepodneva PU osječko-baranjska.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo javnost o poduzetim mjerama i radnjama", dodaju iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zasad nije poznato o kome se radi, ali se uskoro očekuje više informacija. Kako zasad neslužbeno navodi Jutarnji list radi se o krijumčarenju ljudi.

O svemu se nešto kasnije oglasio i USKOK.

"Uhićenja i hitne dokazne radnje provodi PU osječko-baranjska u koordinaciji s USKOK-om. Navedene radnje provode se na području Osječko-baranjske županije i Grada Zagreba u odnosu više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost", objavio je Uskok.


Izdvojeno

Reci što misliš!