Vijesti / Osijek

objavljen javni poziv

Grad Osijek javni WC na Trgu slobode rekonstruira i prenamjenjuje u ugostiteljski objekt

Grad Osijek javni WC na Trgu slobode rekonstruira i prenamjenjuje u ugostiteljski objekt
Grad Osijek

Prostor javnog WC-a u skoroj budućnosti zamijeniti će neki ugostiteljski objekt

Grad Osijek na svojim je web stranicama objavio javni poziv za ostavu ponude za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju i prenamjenu sanitarnog čvora u poslovni prostor.

Naime, u gradskoj upravi odlučili su se prenamijeniti javni WC, koji se nalazi na Trgu slobode uz dječje igralište, u ugostiteljski objekt.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ostakljeni objekt sastoji se od dva unutrašnja prostora ukupne bruto površine 65 metara kvadratnih.  U jednom dijelu je trenutno modularni samočisteći javni sanitarni čvor, a u  drugom poslovni prostor (trgovina) sa sanitarnim čvorom za djelatnike.

"Osnovni cilj projekta je izrada sve potrebne projektne i druge dokumentacije za rekonstrukciju i prenamjenu prostora javnog sanitarnog čvora i poslovnog prostora (trgovine) u jedan poslovni prostor ugostiteljske djelatnosti u postojećim gabaritima građevine", stoji u projektnom zadatku za kojeg se ponude primaju do 5. travnja.

WC je to koji je više bio van funkcije i rijetki su koji su ga ikad koristili pa će ugostiteljski objekt svakako biti korisnije rješenje koje će još dodatno oživjeti taj dio Trga slobode.


Izdvojeno

Reci što misliš!