Vijesti / Osijek

od 18. siječnja

GPP kreće s povratom preplaćenih sredstava

GPP kreće s povratom preplaćenih sredstava
Ivica Benić/SiB.hr

Odlukom gradonačelnika ukinuta je odluka Nadzornog odbora GPP i cijene su vraćene na iznose prije promjene krajem 2022.

GPP d.o.o. obavještava sve putnike s administrativnog područja Grada Osijeka kako će od 18. siječnja 2023. godine, na prodajnim mjestima GPP-a u Pothodniku (3 blagajne) i Remizi (2 blagajne), započeti nadopuna mjesečnih karata za veljaču po cijenama navedenim u Cjeniku od 11. siječnja 2023. godine, a kojom prilikom će se obavljati povrat preplaćenih sredstava svim putnicima koji su nadopunili svoje mjesečne karte za siječanj do stupanja na snagu Cjenika od 11. siječnja.

tramvaj gpp
odlukom gradonačelnika GPP vraća stare cijene autobusnih i tramvajskih karata!

Prodaja personaliziranih karata za veljaču bez povrata započinje uobičajeno 25. siječnja i obavljat će se na prodajnim mjestima Tiska i GPP-a. Mole se putnici koji ne trebaju povrat preplaćenih sredstava, da za nadopunu svojih mjesečnih karata koriste GPP-ovo prodajno mjesto na Trgu LJ. Gaja i prodajna mjesta Tiska kako bi izbjegli moguće gužve na prodajnim mjestima GPP-a u Pothodniku i Remizi gdje se obavljaju povrati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povrat preplaćenih sredstava putnicima koji ne žele nadopuniti svoje mjesečne karte za veljaču započinje 6. veljače 2023. isključivo na prodajnim mjestima GPP-a i to na prodajnom mjestu Pothodnik i na prodajnom mjestu Remiza.

ivan radić
obrazloženje odluke Radić: "Iako se Uprava GPP-a vodila racionalnim poslovanjem, u ovom trenutku nije vrijeme za podizanje cijene"

Na prodajnom mjestu Trg Lj. Gaja bit će omogućena samo nadopuna mjesečnih karata. 


Izdvojeno

Reci što misliš!