Vijesti / Osijek

rezultati očevida

U Višnjevcu izgorio automobil bivšeg nogometnog suca, vatra namjerno podmetnuta

U Višnjevcu izgorio automobil bivšeg nogometnog suca, vatra namjerno podmetnuta
JVP Osijek

Obavljenim očevidom utvrđeno je Ilda je do požara došlo korištenjem zapaljivog sredstva uslijed čega je prednji dio vozila u potpunosti izgorio, objavila je policija

U srijedu ujutro u Kvaternikovoj ulici izgorio je automobil marke Mazda, a vatra se proširila i na drugi parkirani automobil koji je djelomično izgorio.  Šteta se procjenjuje na 180 tisuća kuna. Policija je utvrdila da je požar na automobilu podmetnut.

"U noći između 24. i 25. listopada, u Višnjevcu, došlo je do požara na parkiranom osobnom automobilu s kojim se koristi 48-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe grada Osijeka, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo korištenjem zapaljivog sredstva uslijed čega je prednji dio vozila u potpunosti izgorio. Podnosimo kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.", izvijestila je PU osječko-baranjska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Današnji Glas Slavonije piše kako su oba automobila u vlasništvu bivšeg nogometnog suca, 48-godišnjeg Ante Vučemilović-Šimunovića.


Izdvojeno

Reci što misliš!