Vijesti / Osijek

početak sezone grijanja

Osječki gradonačelnik traži od HEP-a da što prije uključe gradsko grijanje

Osječki gradonačelnik traži od  HEP-a da što prije uključe gradsko grijanje
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Osječki gradonačelnik Ivan Radić poslao je apel HEP Toplinarstvu radi što skorijeg uključivanja grijanja. Apel prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, obraćam vam se uime građana Osijeka, kao i poslovnih subjekata koji koriste usluge HEP Toplinarstva d.o.o..

Proteklih dana svjedoci smo nepovoljnih jutarnjih i večernjih temperatura uslijed kojih se stambeni i poslovni prostori naših sugrađana, vaših korisnika, nalaze u neadekvatnim temperaturnim uvjetima. Posebice se to odnosi na sugrađane s malom djecom, sugrađane treće životne dobi, zdravstvene ustanove, ustanove za predškolski odgoj, obrazovne ustanove i domove umirovljenika. Ovakvi uvjeti dovode do neželjenih zdravstvenih tegoba, posebice kod osoba slabijeg imuniteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uvažavajući vašu poslovnu politiku temeljenu na načelu racionalnog upravljanja sustavom, posebice u okolnostima energetske nesigurnosti, kao legitimni predstavnik svih građana Osijeka, osjećam odgovornost od vas zatražiti preispitivanje odluke o terminu uključivanja grijanja na području Grada Osijeka.

Siguran sam kako ćete moju zamolbu razmotriti i donijeti odluku u interesu svih građana Osijeka, a to bi značilo puštanje u rad pogona toplane u što kraćem roku", poručuje Radić.


Izdvojeno

Reci što misliš!