Vijesti / Osijek

brzo uhvaćen

Državljanin Srbije u osječkom kafiću konobarici oteo mobitel i napao gosta

Državljanin Srbije u osječkom kafiću konobarici oteo mobitel i napao gosta
Ivica Benić/SiB.hr

Motiv ovog djela nije poznat, a počinitelj je ubrzo uhvaćen

​Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 28-godišnji državljanin Republike Srbije počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ i prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Naime, 28-godišnjak je jučer u noćnim satima u ugostiteljskom objektu u Osijeku bez povoda prišao 20-godišnjoj djelatnici i iz ruke joj uzeo mobitel te ga bacio na pod. Na mobitelu su nastala veća oštećenja te je 20-godišnjakinji počinio materijalnu štetu oko 2.000,00 kuna. Tom prilikom je vrijeđao goste kafića i fizički napao jednu osobu, a potom napustio kafić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Brzom intervencijom policajaca počinitelj je pronađen i uhićen, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na Općinskom sudu u Osijeku izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 600,00 kuna.

Zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ protiv 28-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!