Vijesti / Osijek

nedozovoljena trgovina duhanom

70-godišnjakinji i 66-godišnjaku kaznene prijave za prodaju duhana na osječkoj tržnici

70-godišnjakinji i 66-godišnjaku kaznene prijave za prodaju duhana na osječkoj tržnici
Ilustracija (MUP)

Protiv 70-godišnjakinje i 66-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava, izvjestila je PU osječko-baranjska

Jučer, 15. svibnja oko 8,45 sati, policijski službenici su na parkiralištu na Trgu Ljudevita Gaja u Osijeku, zapazili i utvrdili kako je 70-godišnja hrvatska državljanka neovlašteno prodala dvije PVC vrećice sitno rezanog duhana.

Duhan ukupne težine oko pola kilograma i bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske prodala je 72-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka za novčani iznos od oko 100 kuna, od kojeg je duhan i oduzet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U isto vrijeme, policijski službenici su na parkiralištu na Trgu Ljudevita Gaja u Osijeku, zapazili i utvrdili da 66-godišnji hrvatski državljanin posjeduje devet  PVC vrećice sitno rezanog duhana upakiranih za daljnju prodaju. Duhan ukupne težine oko tri kilograma i bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske je oduzet.

Protiv 70-godišnjakinje i 66-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava, dok protiv 72-godišnjaka slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Područnom carinskom uredu Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!