Vijesti / Osijek

hladni pogon

KBC Osijek od ponedjeljka uvodi novi režim

KBC Osijek od ponedjeljka uvodi novi režim
Dubravka Petric/PIXSELL

Zdravstveni sustav u visokom je stupnju pripravnosti za sve što se događa proteklih tjedana

Osječki Klinički bolnički centar spreman dočekuje eventualno oboljele od korona virusa, a iz mjera opreza od ponedjeljka uvode novi režim rada.

Tako će se odrađivati samo hitne operacije dok će svi ostali zahvati biti odgođeni. Isto vrijedi i za sve kontrolne preglede pa se apelira na građane da u bolnicu dolaze samo oni kojima je to krajnje neophodno.

grad osijek iz zraka
Preventivne mjere Grad Osijek zatvara vrtiće, bazene, a otkazana su i sva događanja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema riječima doktora Kožula, u Osječko baranjskoj županiji zasad nema zabilježenih slučajeva virusa, a svakodnevno se vrše testiranja onih za koje se sumnja da imaju virus. Nadležne službe apeliraju na sve da zadrže smirenost bez obzira na ponekad i stresne situacije koje se proteklih sati mogu snimiti na ulicama Osijeka i okolnih mjesta. Medicinske službe primjerice svakog sumnjivog pacijenta transportiraju detaljno odjeveni u medicinsku opremu, ali to nije znak kako je isti zasigurno oboljeli.

Iz Stožera civilne zaštite pozivaju na odgovorno ponašanje svakog pojedinca kako bi se ova epidemija čim prije obuzdala i život vratio u normalu.

dezinfekcija ruku
uradi sam Gel za dezinfekciju ruku možete napraviti i samo kod kuće - potrebna su vam samo dva sastojka

 


Izdvojeno

Reci što misliš!