Vijesti / Osijek

40-godišnjak iz čepina

Pijan jurcao čepinskom obilaznicom

Pijan jurcao čepinskom obilaznicom
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Obavljenim alkotestiranjem vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu

Jučer, 6. veljače,  u 23,15 sati, na čepinskoj obilaznici, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 40-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina. Vozaču je utvrđena brzina kretanja vozilom od 155 km na sat.

Obavljenim alkotestiranjem vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca te devet negativnih prekršajnih bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također jučer, oko 7,40 sati, u Podgoraču, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj je vozač napustio mjesto događaja.

Policijski službenici pronašli su vozilo i vozača 58-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Podgorača te je vozaču utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 2,22 grama po kilogramu.

Vozač je, sukladno Prekršajnom zakonu, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 29.300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci i devet negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!