Vijesti / Osijek

ejupiev novi put

Bivši nogometaš Osijeka odložio kopačke i krenuo u poduzetničke vode

Bivši nogometaš Osijeka odložio kopačke i krenuo u poduzetničke vode

Sigurni smo kako nema navijača Osijeka kojem Muzafer Ejupi nije ostao u lijepom sjećanju, a popularni Muzo sad na poduzetnički način želi doprinijeti budućnosti grada

Ejupi je nažalost zbog bolesti svoju karijeru morao okončati ranije negoli je to želio, ali je nakon 22 gola u dresu Osijeka, ovaj makedonski nogometaš odlučio ostati živjeti u Osijeku i iz njega graditi svoju budućnost.

"Ljubav, koju sam osjetio prvog dana kad sam stigao u Osijek, traje i danas i zbog toga sam odlučio ostati u Osijeku zajedno s svojom obitelji. Za mene nema ljepšeg i boljeg grada za život od Osijeka u kojem sam proveo tri prekrasne nogometne godine", kaže nam Ejupi koji zajedno s svojim poslovnim partnerima kreće u novu avanturu potpuno drugačiju od one nogometne.Tako je svoja vrata danas otvorila nova trgovina u kojoj će svi oni koji žele, moći pronaći najmoderniju led rasvjetu za svoj dom i to u franšiznoj trgovini tvrtke voltaLED.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Odlučili smo se trgovinu otvoriti u samom centru grada kojim sam puno šetao za vrijeme svoje karijere u Osijeku. Rastuživalo me stanje u centru i uvijek sam želio dati svoj doprinos toliko spominjanom oživljavanju središta grada", dodaje Ejupi čija se trgovina nalazi na samom početku Strossmayerove ulice.

Poduzetničkih planova Ejupi ima puno, a ovo je samo njegove nove karijere: "Sigurno, planova imamo još, a vezani su uz razvoj naših proizvoda i usluga", kaže ovaj uvijek nasmiješeni i pristupačni nogometaš, a danas poduzetnik.Zanimljivo, u samoj trgovini kreirali su i kutak za one najmanje koji će, za vrijeme dok njihovi roditelji kupuju vrhunsku rasvjetu, moći provoditi svoje vrijeme.

Koliko je Ejupi pridobio navijače u svoje srce, govori i činjenica kako je svoju trgovinu otvorio upravo u suradnji s jednim vjernim navijačem Osijeka pa na neki način nastavlja graditi priču sličnu onoj nogometnoj.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!