Vijesti / Osijek

kreveti, madraci, hodalice...

Osječkom KBC-u doniran šleper medicinske opreme

Osječkom KBC-u doniran šleper medicinske opreme

Moto klub Veterani – Croatia, u suradnji s PU Osječko-baranjskom, Regionalnim klubom IPA Osječko – baranjskom, Udrugom veterana i pripadnika 3. Gardijske brigade iz Osijeka, organizirali su donaciju i dostavu opreme za Klinički bolnički centar Osijek.

Medicinska oprema donirana je od strane Bayerisches Rotes Kreuz Regensburg, zastupan po voditelju humanitarne pomoći g.Walteru Sattler i g.Željku Krajnović.
Humanitarna donacija uključuje medicinski krevete, medicinske madrace, hodalice, stolove, stolice, uniforme i raznu drugu opremu.

Na konferenciji za medije, održanoj po dolasku donacije u Klinički bolnički centar Osijek, Ivan Pakšić iz Odjela prevencije PU Osječko – baranjske rekao je kako se Odjel prevencije uključio u ovu akciju kako bi kroz suradnju i zajednički rad s građanima, kroz pomoć oko organiziranja dostavljanja i darivanja pokazali građanima da policija ne djeluje samo represivno nego i preventivno. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ovom prilikom zahvaljujemo se na prvom mjestu gospodi iz Bayerisches Rotes Kreuz Regensburg te načelniku Općine Čepin g. Draženu Tonkovac koji je financirao prijevoz i prepoznao kvalitetu projekta i vrijednost donacije. Ujedno se zahvaljujemo pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo, Nevenki Begić što je prepoznala MKVC kao pouzdanog partnera u projektima te sudjelovala u organizaciji donacije“, navodi Maja Jakšić, članica 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC.

Izdvojeno

Category: 7733 - 7767

Reci što misliš!