Vijesti / Ostalo

Aktualno s burze

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Zapošljavaju Vodovod Osijek, Dom zdravlja Čepin, HŽ, Hotel Osijek...

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: Zapošljavaju Vodovod Osijek, Dom zdravlja Čepin, HŽ, Hotel Osijek...
Duško Jaramaz/PIXSELL

Brojne ekonomske, građevinske i ugostiteljske tvrtke ovoga tjedna nude prijave na različite poslove

I ovoga tjedna nastavljamo sa člancima kojima ćemo na početku svakoga tjedna predstaviti aktualne oglase za različite poslove na području Osječko-baranjske županije.

Danas ih je ponešto manje u odnosu na razdoblje otprije dva tjedna, no i dalje je ponuda bogata i raznovrsna. U ekonomiji se tako trenutno traži više od 40 djelatnika na raznim pozicijama i u različitim mjestima kao što su Đakovo, Valpovo, Našice, Beli Manastir, Livana, Osijek i Petrijevci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do sljedeća ponedjeljka, stoga, traju prijave za radno mjesto voditelja ureda za studente i studije (m/ž) na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti osječkog Sveučilišta. U pitanju je posao koji se radi u punom radnom vremenu na neodređeno, a uvjeti su prijave tri godine radnog iskustva te završen magisterij ili doktorat.

oglasi za posao oglas burza ilustracija
Aktualno s burze Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: U građevini ukupno 80, a u ekonomiji 50 traženih radnih mjesta

Do istoga se dana na neodređeno zapošljava suradnik za računovodstvo i financije (m/ž) na osječkom Pravnom fakultetu s jednom godinom radnog iskustva i završenim magisterijem. Prijave se podnose na poveznici.

Financijski knjigovođa (m/ž) traži se do kraja tjedna u đakovačkoj tvrtki Modeco d.o.o. Posao se također nudi na neodređeno i u punom radnom vremenu, dok su uvjeti za prijavu na njega pet godina radnog iskustva, poznavanje njemačkog jezika i informatičkih osnova te završena četverogodišnja srednja škola ili fakultet.

Još jedna tvrtka u Đakovu naziva GR Brothers do danas zapošljava asistenta u računovodstvu (m/ž) na neodređeno i puno radno vrijeme. Uz uvjet završene četverogodišnje srednje škole, prethodno radno iskustvo nije potrebno, a više je detalja o navedenom zanimanju dostupno na poveznici.

Osječki Vodovod u potrazi je za dva radnika na očitavanju vodomjera (m/ž) koje su spremni zaposliti na neodređeno i puno radno vrijeme. Ni na tom se poslu ne traži radno iskustvo, a moguće ga je odrađivati i sa završenom trogodišnjom srednjom školom. Prijaviti se moguće do sutra putem poveznice.

Šetnja Osijekom srpanj 2023.
podatci fine za 2022. godinu Pogledajte kolike su prosječne neto plaće u 50 najvećih tvrtki s područja Osječko-baranjske županije

I ovoga su tjedna u Osječko-baranjskoj županiji iznimno traženi građevinari, i to ponovno u gotovo 80 oglasa i mjestima poput Našica, Osijeka, Piškorevaca, Darde, Strizivojne, Belog Manastira, Nemetina, Jelisavca i Bizovca.

Tako ponovno Vodovod do sutra traži tri radnika na sanaciji (m/ž) i tri radnika na održavanju kanalizacijske mreže (m/ž). Za prijavu na oba zanimanja prethodno radno iskustvo nije uvjet, već samo završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Spomenuta tvrtka i njih zapošljava na neodređeno te u punom radnom vremenu, a prijave su dostupne ovdje i ovdje.

HŽ Infrastruktura d.o.o. do danas je u potrazi za pružnim radnicima u Osijeku, Strizivojni i Našicama te skretničarima u Dardi i Belom Manastiru. Za nijedno od navedenih zanimanja radno iskustvo također uglavnom nije potrebno, već je dovoljno da kandidat ima završenu srednju školu. Prijave se podnose na poveznici.

Građevinski tehničar i arhitekt (m/ž) potrebni su našičkoj tvrtki Expert d.o.o. do sljedećega ponedjeljka, uz uvjet da prijavljeni kandidati za spomenute poslove imaju minimalno tri godine radnog iskustva te završen magisterij i/ili četverogodišnju srednju školu. Prijaviti se moguće ovdje i ovdje.

Tvrtka Barolit-Os d.o.o. do prekosutra zapošljava dvojicu soboslikara (m/ž) s jednogodišnjim radnim iskustvom i završenom trogodišnjom srednjom školom, kao što i našička N-B gradnja do istoga roka traži trojicu zidara. Do sutra se pak traži roletar (m/ž) u Staklo Dom Grupi na Livani s dvogodišnjim radnim iskustvom.

grad osijek iz zraka
Pozitivni trendovi Grad Osijek bilježi najveći rast broja obrtnika

Među ostalim zanimanjima ističe se posao čistača (m/ž) u antunovačkoj tvrtki Quantium (prijave na poveznici). Radno iskustvo nije važno, ali uvjet je da kandidat ima završenu barem trogodišnju srednju školu.

Trojicu konobara (m/ž) zapošljava Hotel Osijek na puno radno vrijeme, odnosno u dvije smjene i na neodređeno, uz uvjet jednogodišnjeg radnog iskustva u struci i završene trogodišnje srednje škole. Prijave se zaprimaju do 10. svibnja na poveznici.

Osječki NDD do istoga datuma traži pomoćnog kuhara (m/ž) kojega bi zaposlio na puno radno vrijeme i na neodređeno. Radno iskustvo nije uvjet, ali kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu. Prijave su dostupne preko poveznice.

Spremačica (m/ž) je potrebna i u čepinskom Domu zdravlja OBŽ-a. Za navedeno zanimanje također nije važno radno iskustvo, već samo završena osnovna škola. Prijaviti se moguće do sutra na poveznici.

Veliki broj dostavljača, odnosno njih čak deset zapošljava osječka tvrtka Dino Pro Logistics. Radi se u dvije smjene, prethodno radno iskustvo nije važno, a bruto plaća iznosi 840 eura. Prijave traju do 10. svibnja na poveznici.

konobar sezonac na moru
NEDOSTAJE RADNIKA Kolike plaće mogu očekivati sezonci? Kuhar 2800, konobar 1500, a pizza majstor 2000 eura

Svi su navedeni oglasi dostupni i na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!