Sport / Rukomet

Nexe u Slovačku na derbi

Nexe u Slovačku na derbi

Nakon domaćeg poraza od Vardara SEHA ligu Nexe nastavlja protiv prvaka Slovačke – Tatrana iz Prešova. U trećem po veličini slovačkom gradu tražiti će iznenađenje i pobjedu koja im potvrđuje peto mjesto te ih ostavlja u igri za završni turnir najbolje četvorice.

Premijerna sezona regionalne lige već je donijela pregršt radosti i odličan rezultat koji su, na početku, mogli tek sanjati. Cilj  je na početku sezone bio plasman u gornji dio tablice, a sada se, još uvijek, bore za mjesto među četiri najbolje momčadi SEHA lige.

Evo kako Nexeovi reprezentativni desni i lijevi bekovi ovako razmišljaju pred utakmicu...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Robert Markotić: „Tatran nas je, u prvome dijelu sezone, sretno i spretno pobijedio u Našicama. Momčad je to prepuna iskusnih i kvalitetnih igrača. Mi u subotu moramo dati sve od sebe kako bismo ih pobijedili. Lako nam sigurno neće biti. Vjerujem da nas je i poraz od Vardara pozitivno prodrmao i da ćemo biti pravi u subotu. Šanse postoje, SEHA liga je nebrojeno puta dokazala koliko je izjednačena. Cijela momčad treba „skupiti glave" i dati svoj maksimum što bi nam na kraju donijelo uspjeh."

Ivan Slišković: „Slovaci imaju odlične bekove, s obje strane. Tu su i krila koja nimalo ne zaostaju, posebno Antl na lijevoj strani. Čvrsti su i kvalitetni u obrani i morat ćemo uložiti maksimum mislimo li ih iznenaditi na domaćem parketu. Naravno da nisu nepobjedivi i da i mi imamo svojih prilika. I u Našicama, a ta je utakmica mogla otići i na našu stranu, smo pokazali da s njima možemo igrati. Nadamo se najboljem!"

Utakmica Tatran – Nexe igra se u subotu, 10.03. s početkom u 18 sati u Prešovu.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!