Sport / Rukomet

Nexe ponovo najbolji kolektiv u Našicama

Nexe ponovo najbolji kolektiv u Našicama

Rukometni klub NEXE najuspješniji je športski kolektiv Našica u 2015.godini. Nakon nedavnog proglašenja za najbolji klub Osječko-baranjske županije, nagrada je sada stigla i iz njihovog grada.

Ovo je još jedna potvrda iznimnih rezultata koje je klub ostvario u protekloj godini – viceprvak Hrvatske (sedmi put za redom op.a.), finalist Kupa Hrvatske (prvi put u klupskoj povijesti op.a.), nastup na završnom turniru SEHA Gazprom lige (prvi put u klupskoj povijesti op.a.) te igranje u skupinama EHF kupa (prvi hrvatski klub kojem je to uspjelo op.a.).
Uz navedenu, nagrada za najboljeg trenera Našica pripala je  treneru Zdenku Kordiju koji je tako upotpunio trolist za 2015.godinu – HRS, županija i grad.

Jedan od dobitnika „Trofeja Pavo Jurina“ koji se dodjeljuje mladim športašima je i Marin Greganić, mlađi kadet rukometnog kluba Nexe i reprezentativac Hrvatske. Nagradu su uz Marina osvojili i Matea Begić (ŽOK Našice), Petra Vidović (ŠK Radnik Velimirovac) te Marko Karakaš (Karate klub Nexe).

Članovi Športsko udičarskog društva Šaran Krunoslav Cili i Branimir Vidić izabrani su za najuspješnije športaše Našica u protekloj godini. Njih su dvojica članovi reprezentacije Hrvatske koja je na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj osvojila drugo mjesto.

Matea Orešković iz Taekwondo kluba Našice proglašena je najboljom športašicom grada.
Najuspješniji športaš s invaliditetom je Slavko Nekić iz Športske udruge tjelesnih invalida Našice.
Posebnu nagradu županije dobili su treneri Branko Leš (Taekwondo klub Našice) i Stjepan Paska (KBK Impact Našice).

  


Izdvojeno

Reci što misliš!