Sport / Rukomet

Mlade Darđanke treće u Karlovcu

Mlade Darđanke treće u Karlovcu

Ženski rukometni klub Darda sudjelovala je na 17 Otvorenom prvenstvu Karlovca u mini rukometu djevojčice 2006 i mlađe. Na turniru je ukupno sudjelovalo 36 ekipa kod djevojčica.

Bili smo u skupini B u kojoj smo prvo pobijedili RK Drenak Slunj 8:3, zatim smo izgubili od Žrk Sesveta 3 5:6, te smo treću pobijedili RK Liburnija Matulji 11:5. Otišli smo u veliko finale kao prvo plasirana ekipa iz svoje skupine. u 1/8 finala ponovo se susrećemo s ekipom Žrk Sesvete 3 koje smo ovaj puta pobijedili 11:6, zatim u 1/4 finalu pobjeđujemo ekipu Žrk Orahovica 6:5, te u 1/2 finalu smo izgubili od Rš Vučića 6:9. Nakon poraza uspjeli smo se podići i u borbi sa treće mjesto smo pobijedili Žrk Trnina Križ 7.6. Osim što smo osvojili treće mjesto u najboljoj petorki prvenstva su bile naše dvije igračice Iva Prčić i Katarina Cvetko, a sve to smo osvojili pod vodstvo trenera Karolja Mikuš.

Igračice koje su sudjelovale na prvenstvu: Petra Vidaković, Lara Vrajić, Katarina Cvetko, Iva Prčić, Sandra Gavrić, Tea Pongračić, Ema Lazar i Tena Đurkin. Trener Karolj Mikuš.

  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!