Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Županović osvojio srebro na 27. izdanju Croatia Open ParaAthletics Championshipa

Županović osvojio srebro na 27. izdanju Croatia Open ParaAthletics Championshipa
PR

Osvojio je Marin 660 bodova i to mu je bilo dovoljno za drugo mjesto, a konkurenti su mu bili iz kategorija F 33, 34, 54, 55 i 57, što je inače razdvojeno na većim Grand Prix mitinzima

Najbolji osječki paraatletičar Marin Županović nastupio je proteklog vikenda na 27. izdanju Croatia Open ParaAthletics Championshipa, odnosno Otvorenom prvenstvu Hrvatske koje je održano na stadionu SRC Veruda (Uljanik) u Puli. Tako su Puljani petu godinu zaredom bili domaćini ovom međunarodnom natjecanju, a predstavnik AK Slavonije-Žito osvojio je drugo mjesto u bacanju koplja u više spojenih kategorija.

Osvojio je Marin 660 bodova i to mu je bilo dovoljno za drugo mjesto, a konkurenti su mu bili iz kategorija F 33, 34, 54, 55 i 57, što je inače razdvojeno na većim Grand Prix mitinzima. No, ovaj su se puta natjecali svi zajedno, uz pobjedu Slovaka Ladislava Čuchrana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Nije to baš bio moj dan, očekivao sam i nadao se da bih mogao biti bolji i uspješniji, iako je svaka medalja zasigurno vrijedna, pa tako i ova. Idemo sada nastaviti dalje prema zacrtanim ciljevima, a da bismo ih ostvarili, moram biti u svakom pogledu maksimalno spreman. Vidjet ćemo kakav nas raspored natjecanja očekuje, no svakako ću se nastojati pripremiti na najbolji mogući način'', poručio je Županović.

Inače, u Puli je nastupilo stotinjak sudionika iz 14 europskih zemalja kojima je ovo bila dobra provjera za sve ono što ih očekuje u nastavku sezone.


Izdvojeno

Reci što misliš!