Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Na Studentskom državnom prvenstvu u taekwondou nastupilo dva predstavnika osječkog Sveučilišta

Na Studentskom državnom prvenstvu u taekwondou nastupilo dva predstavnika osječkog Sveučilišta
PR

Na turniru je nastupio i Filip Zahirović u kategoriji -74 kg koji je branio boje Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru

Jučer je u Zagrebu održano Studentsko prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i Hrvatskog akademskog sportskog saveza u domaćinstvu Zagrebačkog taekwondo saveza u dvorani IV Doma sportova.

Na natjecanju sudjelovali su predstavnici sveučilista i veleučilišta iz cijele Hrvatske. Predstavnici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u taekwondo-u bili su Laura Zahirović, studentica šeste godine Medicinskog fakulteta u Osijeku u kategoriji -73 kg i Patrik Grgić, student druge godine Fakulteta primijenjene matematike i informatike u Osijeku u kategoriji +87 kg. Na turniru je nastupio i Filip Zahirović u kategoriji -74 kg koji je branio boje Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Laura Zahirović nastupila je i u formama gdje joj je brončana medalja pobjegla za 0.16 bodova.

Laura je nakon pobjede u polufinalu, zbog obnovljene nedavne povrede ruke, morala predati finalnu borbu i tako se morala zadovoljiti srebrnom medaljom.

Drugi predstavnik osječkog Sveučilišta Patrik Grgić pobjeđuje u polufinalu predstavnika zagrebačkog sveučilišta Mislava Pukleka, a potom, nažalost, gubi u finalnoj borbi od Daniela Baruna (Sveučilište u Splitu) te se morao zadovoljiti srebrnom medaljom.

Jedini predstavnik Vukovarskog veleučilišta Filip Zahirović imao je nepovoljan žrijeb jer je u polufinalu naletio na aktualnog B reprezentativca Hrvatske, Matiju Črepa sa zagrebačkog Sveučilišta i izgubio te se morao zadovoljiti brončanom medaljom.


Izdvojeno

Reci što misliš!