Sport / Ostalo

Suradnja s LAYER-om

'Gunnerova' era: Luka se priprema za Olimpijadu kroz novi vizualni identitet

'Gunnerova' era: Luka se priprema za Olimpijadu kroz novi vizualni identitet

Luka je već ranije među obožavateljima boksa poznat upravo po svojoj "opakoj lijevici" s Juga

Uoči svog nastupa na prvom svjetskom kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Parizu, Luka Pratljačić, poznatiji kao "Gunner" među ljubiteljima boksa, predstavio je svoj novi vizualni identitet. Ovaj potez označava Lukinu predanost ne samo uspjehu na amaterskoj sceni, već i njegovim ambicijama prema profesionalnom boksu.

Luka "Gunner" Pratljačić, čija se strast i predanost sportu ogledaju u svakom njegovom nastupu, sada dodatno jača svoju poziciju u svijetu boksa. U suradnji s digitalnom agencijom LAYER, koja je pružila podršku u razvoju njegovog branda, Luka koristi ovu priliku da definira svoj put u sportu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Luka je već ranije među obožavateljima boksa poznat upravo po svojoj "opakoj lijevici" s Juga. Nadimak "Gunner" tako simbolizira Lukine ključne karakteristike – snagu, preciznost i brzinu. Ova inicijativa nije samo korak naprijed u njegovoj sportskoj karijeri, već je i pokazatelj njegove spremnosti za izazove koji dolaze s profesionalnim boksom.

luka pratljačić
Mladi Osječanin Osječki boksač Luka Pratljačić postao prvak Hrvatske i osigurao kvalifikacije za Olimpijske igre

"Otkrivanje 'Gunnera', kao novog poglavlja moje boksačke karijere uoči kvalifikacijskog turnira u Italiji, ima ogroman značaj za mene. Zahvaljujući podršci od LAYER-a, imam mogućnost da se predstavim ne samo kao sportaš, već i kao utjelovljenje ono što jesam – borac, u srcu i duši. 'Gunner' je moj zavjet vama – bit ću nemilosrdniji, jači, nepokolebljivo zastupajući sve nas na putu prema Olimpijskim igrama i dalje. Ovo je samo početak. Moja priča tek počinje", izjavio je Pratljačić.

''Lukina predanost i nepokolebljiva želja za uspjehom odražavaju vrijednosti koje u LAYER-u najviše cijenimo. Luka nije samo boksač, nego je borac u svakom smislu te riječi, čija vizija i ambicija inspiriraju. Vjerujemo da prava podrška može učiniti razliku na putu prema vrhunskim dostignućima i naša je čast biti uz njega na ovom putu, svjedočeći njegovom rastu i uspjesima koji su, uvjereni smo, tek na početku'', zaključio je Josip Lipovac, direktor LAYER-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!