Sport / Ostalo

otvoreno prvenstvo osijeka

Padobranci u Osijeku gađali cilj veličine 2 centimetra skokom s 1000 metara

Padobranci u Osijeku gađali cilj veličine 2 centimetra skokom s 1000 metara

Tijekom dva dana i nakon 6 skokova sa 1000 metara na cilj veličine 2 cm, svaka ekipa imala je priliku pokazati što zna

Proteklog vikenda (18. i 19. lipnja) u Osijeku je na prostoru Sportskog aerodroma Čepin - Osijek (LDOC) održano tradicionalno Otvoreno prvenstvo grada Osijeka u padobranskim skokvima na cilj. Natjecanje koje je organizirao Aeroklub Osijek i njegova padobranska sekcija, okupilo je 8 tročlanih ekipa iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i naravno Hrvatske. Tijekom dva dana i nakon 6 skokova sa 1000 metara na cilj veličine 2 cm, svaka ekipa imala je priliku pokazati svoju vještinu, sposobnost i koncentraciju u na trenutke zahtjevnim vremenskim prilikama.

Ekipni pobjednici i osvajači zlatnog odličja su ekipa Prijedora u sastavu Boban Ivetić, Draško Lajić i Miroljub Janičijević, sa skupljenih 62 centimetra u 6 skokva. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je ekipa domaćina, Aerokluba Osijek koja je skakala u sastvu Siniša Živko, Jadranaka Zaradić i Helena Janson i sakupila 85 centimetara, dok je ekipa Aerokluba Sinj u sastavu Andrija Kovačević, Matko Vuković i Zlatko Ugrin osvojila treće mjesto i broncu sa sakupljenih 87 centimetara..

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pojedinačni pobjednik Otvorenog prvenstva grada Osijeka odlučen je u drugi dan natjecanja, u nedjelju, kada su 12 najbolje plasiranih padobranki i padobranaca odradili svoje polufinalne i finalne skokove.

U ženskoj konkurenciji prva dva mjesta pripala su padobrankama Aerokluba Osijek. Jadranaka Zaradić osvojila je zlatnu medalju (37 cm), dok je srebro pripalo Heleni Janson (41 cm). Treće mjesto i brončano odličje osvojila je Ina Gittel koja je na ovom natjcanju skakala za ekipu SOOS i skupila 61 cm.

Pobjednik u pojedinačnoj muškoj konkurenciji je član ekipe Prijedor Boban Ivetić (13 cm), ispred klupskog kolege Draška Lajića (14 cm). Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Siniša Živko iz domaće ekipe sa skupljenih 17 cm. 


Izdvojeno

Reci što misliš!