Sport / Ostalo

tijesan poraz u sisku

Osječki vaterpolisti krenuli u novu sezonu

Osječki vaterpolisti krenuli u novu sezonu

Ovu subotu započela je 1.B vaterpolska liga u kojoj se natječu i seniori Vaterpolo Kluba Osijek

U prvom kolu bili su na gostovanju u Sisku gdje su snage odmjerili sa vaterpolistima Siscie. U potpuno neizvjesnoj utakmici do samog kraja, naši vaterpolisti nisu uspjeli odnijeti pobjedu sa sisačkog bazena.

Prednost domaćeg bazena je prevagnula na stranu VK Siscie te je rezultat na kraju iznosio 12:9 ( 3:3, 2:1, 2:3 i 5:2 ) u njihovu korist. Golove za VK Osijek su postigli: 4 Filip Stipan Nadj, 1 Filip Likar, 1 Leonard Rebuš, 1 Zvonimir Škorić, 1 Josip Zeko i 1 Filip Brkić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uprava VK Osijek je za ovu sezonu uspjela osigurati kvalitetne sponzore tako da su za ovo natjecanje angažirali i nekoliko novih igrača iz drugih klubova. Tako su doveli ponajboljeg vratara iz Vojvodine, Stefan Dušan Ristića, kao i četiri igrača iz Zagreba, a to su bek Lovro Čelar-Čupić, dva vanjska igrača braću Jelaviće - Tonia i Marka te desno krilo Marka Pavlinića.

U subotu 08.02.2020. sa početkom u 15:00 sati vaterpolisti VK Osijeka dočekuju kao domaćini na vukovarskom bazenu VK Delfin iz Rovinja. Pozivamo vas da podržite naše vaterpoliste do osvajanja prvih bodova ove sezone.

Uz Osijek, u 1.B se natječu i klubovi Bellevue, KPK, Jadran, Marsonia te već spomenuta Siscia i Delfin.


Izdvojeno

Reci što misliš!