Sport / Nogomet

JAMIE FREEMAN

Radio je u engleskoj Premier ligi, a sad je postao šef skautske službe NK Osijek

Radio je u engleskoj Premier ligi, a sad je postao šef skautske službe NK Osijek
NK Osijek

Prošavši kroz Premier ligu i Championship te stekavši iskustvo u nizozemskom FC Twenteu, Freeman je izgradio duboko razumijevanje europskog tržišta koje je sada ključno za njegov rad u NK Osijeku

U svijetu nogometa, svaka nova osoba u klubu donosi sa sobom svoj jedinstveni skup vještina, iskustava i vizija. Nedavno pridošao Jamie Freeman nije iznimka. Angažiran kao voditelj skautske službe u NK Osijeku, Freeman predstavlja vitalni dio stručnog tima koji nastoji oblikovati budućnost kluba.

Freeman nije stranac u nogometnom svijetu. Njegova karijera započela je u Watfordu, gdje je stekao dragocjeno iskustvo kao analitičar za regrutaciju, kasnije prešavši u skauting. Prošavši kroz Premier ligu i Championship te stekavši iskustvo u nizozemskom FC Twenteu, Freeman je izgradio duboko razumijevanje europskog tržišta koje je sada ključno za njegov rad u NK Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Suradnja s Joseom Botom, sportskim direktorom kluba, predstavlja ključni element Freemanovog dolaska u Osijek. Njih dvojica dijele istu strast prema nogometu i viziju razvoja mladih talenata. Obojica prepoznaju vrijednost domaćih igrača i potencijal hrvatske nogometne scene. Kroz analizu kluba i njegovih resursa, njihova zajednička misija je potaknuti razvoj mladih igrača i istražiti tržište, posebno u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Za Freemanovu skautsku službu u Osijeku ključni su ljudi i struktura kluba. Njihov fokus nije samo na dovođenju novih igrača, već i na pronalaženju talenata koji se uklapaju u viziju kluba i trenera. Bitno je naglasiti i vrhunske uvjete za rad i razvoj mladih igrača u klubu, što čini NK Osijek atraktivnim odredištem za talentiranu mladost.

U odabiru novih igrača, Freeman i njegov tim traže potencijal i pobjednički mentalitet, što su ključne karakteristike koje žele vidjeti u budućnosti kluba. S povjerenjem u svoju skautsku službu i potencijal domaćih talenata, Freeman vidi svijetlu budućnost za NK Osijek.

Kroz svoj rad, NK Osijek ne samo da jača svoju sportsku prisutnost, već promiče i vrijednosti pobjedničkog mentaliteta i razvoja mladih, čineći ih sastavnim dijelom klupske kulture i identiteta. Freemanovim riječima, njihov cilj nije samo uspjeh na terenu, već i trajni doprinos zajednici i širenje vrijednosti koje nogomet predstavlja.


Izdvojeno

Reci što misliš!