Sport / Nogomet

rijeka - osijek 3:0

Zekić nakon novog gostujućeg poraza: "Trenutak nije lagan. Nije ugodno, bolno je"

Zekić nakon novog gostujućeg poraza:
Goran Kovacic/PIXSELL

"Ovo nije bio lagan trenutak. Nije meni, ljudima u klubu ni navijačima lako priznati, ali danas je bilo vidljivo zašto se Rijeka bori za prvo mjesto, a mi za ovo za što se borimo", rekao je nakon utakmice osječki trener

Osijek je opet poražen na gostovanju. Rijeka je na Rujevici uvjerljivo slavila s rezultatom 3-0, a sva tri pogotka postigao je veznjak Veldin Hodža. Osijek je ostao četvrti s istim brojem bodova kao i Lokomotiva.

Nakon utakmice Osijekov trener Zoran Zekić je rekao: "Moram reći da smo 20 minuta bili bolji. Imali smo šansu i posjed, a onda smo postali neozbiljni. Previše je bilo nekih situacija. Iz gol-auta smo predali loptu, ostali smo nisko s dvama stoperima, nismo suzili...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Teška glupost. Najviše me smeta što smo se onda raspali. Na 2:0 smo imali i šansu Jurišića. Rijeka je poslije dominirala. Ovo nije bio lagan trenutak. Nije meni, ljudima u klubu ni navijačima lako priznati, ali danas je bilo vidljivo zašto se Rijeka bori za prvo mjesto, a mi za ovo za što se borimo."

Zekić je potom nastavio: "Nakon Dinama smo pričali da promašujemo puno šansi. Jako mi je teško pričati sada o tome jer smo se nakon prvoga gola raspali. Nije lako igrati protiv Rijeke i gubiti 2:0. Morali smo se otvoriti, a Rijeka je fantastična u tranziciji. Danas smo to osjetili na jako bolan način. Hodža nas je kaznio s tri trenutka.

HNK Rijeka - NK Osijek Fotogalerija

Razgovarali smo tome da Mirko Marić najbolje igra u half-spaceu i otvara prostor iza sebe. Nismo to dobro pokrivali kao što smo radili protiv Dinama. Napadali su nam te prostore iza leđa, nismo bili spremni. U drugom poluvremenu je bila još veća panika, svaka duga lopta bila je opasnost po naš gol", dodao je Zekić.


Izdvojeno

Reci što misliš!