Sport / Nogomet

pun stadion

Derbi na Opusu: Gužva u 16, zabranjena gostujuća obilježja i rođendanska koreografija

Derbi na Opusu: Gužva u 16, zabranjena gostujuća obilježja i rođendanska koreografija
Dubravka Petrić/PIXSELL

Popularni osječki punk bend imat će nastup od 15,30 do 16,45 na Trgu u Fan zoni Opus Arene

Na stadionu Opus Arena danas će se s početkom u 17,30 sati odigrati nogometna utakmica 25. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između NK Osijek i GNK Dinamo. Ulaznice su rasprodane pa se po lijepom vremenu ponovo očekuje pun stadion.

Obavijest za posjetitelje/gledatelje

Ulazi u stadion bit će otvoreni od 15,30 sati. Pozivaju se posjetitelji da do stadiona dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sve je prije utakmice pripremljen i prigodni koncert legendarne punk grupe Gužva u 16-ercu koja je već i ranije bila čest gost u organizaciji NK Osijeka.

gužva u 16-ercu
Osječki punk-rock bend Frontmen Gužve u 16-ercu: ''Da se još pet godina ovako zabavljamo, bit će super!''

Obavijest za gostujuće navijače

Za gostujuće navijače predviđen je prihvat na izlazu s autoceste A5 (Osijek) zbog čega bi bilo poželjno da dođu najkasnije do 15 sati kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do parkirališnog prostora u blizini sjeverne tribine stadiona Opus Arena.
 
Gostujućim navijačima se preporučuje da za okrjepu i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, obzirom da će policijski službenici osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do stadiona.
Organizator utakmice u prostoru tribina omogućio je prodaju hrane i pića zbog čega se gledatelji ponovno podsjećaju da im, ukoliko namjeravaju izaći izvan prostora stadiona tijekom utakmice, neće biti omogućen povratak na tribinu.

Dodajmo i kako je i dalje na snazi parola No away colours, odnosno zabrana ulaska navijača s gostujućim obilježjima na sve tribine osim na onu predviđenu za goste. Zaštitari će kao i ranije posebno kontrolirati poštivanje ove odredbe.

"Nismo mi to izmislili, tako je u cijelome svijetu. Nemojte se čuditi nakon utakmice", poručili su tijekom ovoga tjedna na konferenciji za medije iz NK Osijeka.

Foto i video snimanje javnog okupljanja

Policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice, audio i video snimati te fotografirati javno okupljanje i javna mjesta na stadionu te prilaznim pravcima. 


Izdvojeno

Reci što misliš!