Sport / Nogomet

lokomotiva - osijek

Nogometaši Osijeka na 77. rođendan kluba traže plasman u polufinale kupa

Nogometaši Osijeka na 77. rođendan kluba traže plasman u polufinale kupa
Goran Stanzl/Pixsell

Utakmica počinje u 15 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici

Nogometni klub Osijek danas slavi svoj 77. rođendan, a najljepši poklon koji si mogu pokloniti sigurno bi bio prolazak u polufinale kupa. Naime, danas  na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igraju četvrtfinale kupa protiv Lokomotive.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana ova dva kluba su se sastala i u prvenstvu. Lokomotiva je vodila sve do posljednjih trenutaka utakmice kada je Ramón Mierez realizirao kazneni udarac za 1:1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče igračkog kadra Osijeka za današnju utakmicu, upitan je nastup standardnog lijevog bočnog Jurišića koji je u petak osjetio bol u preponi. Ipak se nadamo da bi mogao zauzeti svoje mjesto u momčadi jer je od svoga dolaska u Osijek jedan od najstandardnijih što se forme tiče.

"Jedni druge smo u petak u puno toga limitirali. Vodili smo veliku bitku na teškom terenu na kojem je bilo vrlo teško odigravati bilo kakva smislena dodavanja. To nam ne smije biti alibi za danas, moramo biti spremni na sve detalje, znamo što se očekuje od nas u ovom susretu", rekao je Zoran Zekić u najavi utakmice.

Utakmica počinje u 15 sati, a na stadionu se očekuje i veći broj Kohortaša koji će pokušati pomoći nogometašima da ostvare plasman u polufinale.

U ostalim četvrtfinalnim utakmicama sastaju se Hajduk i Varaždin, Rudeš i Rijeka te Dinamo i Gorica.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!