Sport / Nogomet

osijek - gorica 3:0

Osijek u drugom poluvremenu s tri gola razbio Goricu

Osijek u drugom poluvremenu s tri gola razbio Goricu
Borna Jakšić/PIXSELL

Osijek se ovom pobjedom učvrstio na četvrtoj poziciji s 34 boda

Nakon poraza i lošeg izdanja na gostovanju u Puli, nogometaši Osijeka danas su u susretu 23. kola na svom stadionu dočekali Goricu i deklasirali ih rezultatom 3-0. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu, a strijelci u bili Ramon Mierez u 50. Petar Pušić u 63. i Ladislav Almaši u 73. minuti.

Nakon mlakog prvog poluvremena u nastavaku je slijedila prava "bijelo-plava renesansa".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek je poveo u 50. minuti nakon "glavometa" u kaznenom prostoru pogodivši za 1:0. Nakon ubačaja iz slobodnog udarca, Bralić, Pušić, Nejašmić i Mierez su u kaznenom prostoru imali čak pet dodavanja glavom, a posljednji, šesti udarac glavom Mierez je pretvorio u svoj deseti gol ove sezone u SuperSport HNL-u.

Korak bliže pobjedi Osijek je stigao u 63. minuti sjajnim golom Petra Pušića s ruba kaznenog prostora. Darko Nejašmić je s desne strane odigrao idealnu povratnu loptu za Pušića koji je s ruba kaznenog prostora pogodio mjesto gdje se u lijevom kutu spajaju greda i vratnica.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Ladislav Almasi pogodivši u 72. minuti i treći gol na utakmici, te svoj prvijenac u dresu Osijeka.

NK Osijek - HNK Gorica 3:0 Fotogalerija

Osijek se ovom pobjedom učvrstio na četvrtoj poziciji s 34 boda.  Gorica je šesta s 27 bodova. Njima je ovo bio šesti poraz u nizu.

Statistika po završetku utakmice. Izvor: MaxTV


Izdvojeno

Reci što misliš!