Sport / Nogomet

U 20 sati

MNK Osijek dočekuje Futsal Dinamo u subotu na Zrinjevcu

MNK Osijek dočekuje Futsal Dinamo u subotu na Zrinjevcu
PR

Svi već znaju da se MNK Osijek priprema za velike stvari, no u ovom je trenutku najbitnija utakmica u subotu i svaki glas i pljesak s tribina može potaknuti bolju izvedbu protiv ponovno jakog protivnika

Pred nama je nogometna subota jer nakon što NK Osijek odigra svoju prvu utakmicu drugog dijela sezone, na Zrinjevcu će se u 20 sati odigrati futsal spektakl u kojemu MNK Osijek dočekuje još uvijek aktualnog prvaka Futsal Dinamo.

Stoga, nakon Opusa idemo se zagrijati u Zrinjevac i podržati naše dečke u utakmici važnoj za nastavak sezone i borbu za play off SuperSport 1. HMNL.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odigrana su do sada tri kola drugog dijela u kojima su podijeljene emocije oko rezultata s kojim dečki sa Zrimbe ne mogu biti do kraja zadovoljni, ali veseli činjenica da su u prošlom, 12. kolu u Puli dečki protiv jakog protivnika pokazali karakter i vraćali se iz rezultatskog minusa.

Utakmica je završila neriješeno s pet postignutih golova na obje strane.

Svi već znaju da se MNK Osijek priprema za velike stvari, no u ovom je trenutku najbitnija utakmica u subotu i svaki glas i pljesak s tribina može potaknuti bolju izvedbu protiv ponovno jakog protivnika.


Izdvojeno

Reci što misliš!