Sport / Nogomet

Denys Garmash

Došao je kao najzvučnije pojačanje u povijesti kluba, a odlazi u tišini nakon samo šest mjeseci

Došao je kao najzvučnije pojačanje u povijesti kluba, a odlazi u tišini nakon samo šest mjeseci
NK Osijek

U trenerskom mandatu Stjepana Tomasa skupio je 4 nastupa, tri u HNLu-u i jedan u Kupu dok kod Zorana Zekića nije zabilježio niti minutu na terenu u službenim utakmicama

Iskusni Denys Garmash (33) više nije igrač Nogometnog kluba Osijek. Ugovor je sporazumno raskinut i iskusni će ukrajinski veznjak potražiti novu sredinu za nastavak karijere.

Na Pampas je došao  prošloga ljeta kao ikona kijevskog Dinama, igrač s 31 nastupom za ukrajinsku reprezentaciju, a u europskim kupovima skupio je impresivnih 88 utakmica, od čega 44 u Ligi prvaka ili njezinim kvalifikacijama. U medijima je zbog toga proglašen kao najzvučnije pojačanje koje je stiglo u Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sretni smo i zadovoljni što smo uspjeli dovesti igrača Denysovog kalibra. Riječ je o ikoni Dinamo Kijeva, igraču bogatog iskustva koji je u karijeri igrao značajne utakmice i osvajao trofeje. Sigurni smo da će unaprijediti našu igru i dodatno pojačati kvalitetu momčadi te predstavljati pojačanje na travnjaku i izvan njega. Želim mu dobrodošlicu u NK Osijek i puno sreće u nastupima za naš klub", rekao je ljetos tadašnji sportski direktor Ivica Kulešević.

No Gamarsh se nije uspio nametnuti. Slabija tjelesna pripremljenosti s kojom je došao bila mu je i ostala prevelika prepreka. U trenerskom mandatu Stjepana Tomasa skupio je 4 nastupa, tri u HNLu-u i jedan u Kupu dok kod Zorana Zekića nije zabilježio niti minutu na terenu u službenim utakmicama. Zbog toga je obostrano zaključeno da je za obje strane najbolji ovakav rasplet situacije, objavili su iz NK Osijek.

"Denysu želimo sreću u nastavku karijere koju su u nekim ranijim godinama obilježili brojni i uspješni nastupi za kijevski Dynamo i ukrajinsku reprezentaciju", stoji u objavi na službenim klupskim stranicama.


Izdvojeno

Reci što misliš!