Sport / Nogomet

4:1 za zimski odmor

Farmaceuti kao lijek! Osijek ponovo visoko pobijedio Slaven Belupo

Farmaceuti kao lijek! Osijek ponovo visoko pobijedio Slaven Belupo
Borna Jakšić/PIXSELL

NK Osijek je u posljednjem kolu prije zimske stanke slavio protiv Slaven Belupa s visokih 4:1

Od Belupa do Belupa, od Miereza do Miereza, tako bi se mogla opisati ova polusezona Osijeka. U prvom kolu Osijek je slavio s visokih 6:1, a ovoga puta bilo je "samo" 4:1, a zanimljivo je kako je prvi i posljednji gol u polusezoni zabio Ramon Mierez.

U prvom dijelu napokon smo vidjeli i pravi doprinos Kristijana Lovrića koji je dvije asistencije Ramona Miereza pretvorio u dva gola na gotovo identičan način. Mierez je dva puta kratko pružio loptu u trk, a Lovrić je mirno spremio loptu u mrežu. Prethodno je velik dio posla odradio Pušić koji je napravio dobar pritisak prema gostujućoj obrani i oduzeo jednu loptu. Lakše se već tad disalo na Pampasu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dio Osijek je ponovo otvorio pogotkom kad je prvo Prekodravac pokušao nakon još jedne asistencije Miereza, a onda odbijanac u mrežu posprema Nail Omerović. Malo vatre donio je Šakota golom za smanjenjenje vodstva i ofenzivu gostiju koja im se umalo isplatila već u slijedećem napadu kad su pogodili vratnicu. 

Srećom po Osijek u završnim minutama još su jednom povećali prednost kad je majstorski loptu rolao Mierez i nakon što je izbacio nekoliko igrača iz težišta fantastično naciljao i pogodio gol.

NK Osijek - NK Slaven Belupo Fotogalerija

Tako će Osijek prezimiti na četvrtom mjestu s istim brojem bodova kao i Gorica, ali ih u pauzi čeka puno posla na svim poljima. Prvo je ostalo popuniti mjesto sportskog direktora, a onda i pročistiti svlačionicu i u nju dovesti neka nova imena koja će uliti svježu krv.


Izdvojeno

Reci što misliš!