Sport / Nogomet

crni niz

Zekić nakon remija s Rijekom: "U trenerskoj karijeri nisam imao ovakav niz bez pobjede"

Zekić nakon remija s Rijekom:
Borna Jakšić/PIXSELL

Nogometaši Osijeka za pobjedu ne znaju već pet kola, zadnji put su slavili 31. listopada u kup utakmici u Karlovcu

Osijek je remizirao bez golova protiv Rijeke, a trener Zoran Zekić potpuno objektivno prokomentirao utakmicu.

"Prvo poluvrijeme sam zadovoljan s energijom i nogometom kakvog smo igrali. Bili smo okomiti, imali dobar priključak, dosta situacija od kojih u mnogima nismo pucali na gol s vrha 16 metara. Ne znam kako ćemo zabiti gol ako ne pucamo… Nedostaje nam samopouzdanja, ali radimo na završnici, moramo naći igrača koji će preuzeti odgovornost. U nastavku smo pali zbog kvalitete Rijeke, ali i našim nepromišljenim pasevima po teškom terenu, sami smo sebi napravili pritisak i iz toga se bilo teško iščupati. Izlascima Bukvića i Fiolića malo su nam linije bile poremećene, tako da na kraju moramo biti zadovoljni bodom. Marko Malenica je bio na jako visokoj razini, takav nam treba i inače, ali ne volim kada suparnik ima toliki broj prilika", rekao je Zekić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do polusezone Bijelo-plave očekuje gostovanje kod Varaždina i domaći sraz protiv Slaven Belupa. Nogometaši Osijeka za pobjedu ne znaju već pet kola, zadnji put su slavili 31. listopada u kup utakmici u Karlovcu.

"U trenerskoj karijeri nisam imao ovakav niz bez pobjede. Malo nas neće, malo smo sami to izazvali, teško se ponekad izvući iz toga svega. Kada čovjek ima puno izazova i puno problema mora imati još veći motiv za rad, još veću volju i raditi s još više vjere. Ako ćemo usporediti, Rijeka je prošle godine u ovo vrijeme bila u puno lošijoj situaciji nego što smo mi trenutno. Želim reći da s promišljenim radom, s vjerom i podrškom možemo sve to izvući. Do kraja je 20 utakmica, tu je Kup… S druge strane vuče me to nekakvo zadovoljstvo kada vidim Antona Matkovića, Marina Prekodravca… Šteta što rezultatski nije bolje završilo, ali to je put kojim moramo ići s više energije, više htijenja i više razumijevanja, pa će biti to sve dobro", zaključio je Zekić.


Izdvojeno

Reci što misliš!