Sport / Nogomet

pivo 3 eura

Cijene pića na Gradskom vrtu drastično poskupjele, navijači ogorčeni

Cijene pića na Gradskom vrtu drastično poskupjele, navijači ogorčeni
Facebook

Omiljeno piće navijača, pivo, poskupjelo je s 2 na 3 eura

Situacija u osječkom prvoligašu nije baš bajna u ovoj kalendarskoj godini. U posljednjih sedam ligaških utakmica Bijelo-plavi osvojili su samo tri boda i zabili samo jedan pogodak. Treća pozicija i nastup u Europi su tako dovedeni u veliko pitanje.

Navijači imaju puno razloga za ogorčenost, a na prošloj utakmici sa Šibenikom dočekao ih je još jedan. Naime, na štandovima koji prodaju piće na stadionu osvanule su nove cijene. Pivo je 3 eura, sokovi su po 2 eura, a voda iznosi 1,5 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veliko je to poskupljenje ako uzmemo u obzir da je dosad cijena piva (pića koje se daleko najviše prodaje) bila 2 eura, a ne tako davno i 12 kuna.

 

Neki od komentara ispod fotografije s novim cijenama na Facebooku:

"Ja jučer nisam pio na stadionu, niti ću... Za čašu vodenastog piva od 0,4L 3 eura je skandalozno... Na***em vas", jedan je od komentara ljutitih navijača dok ni ostali nisu preoduševljeni:

"Teška, teška sramota. Da netko sipa Osječko pivo u plastiku za 3 eura, a da ne pričam ništa o Sky Coli za 2 eura..."

"Karta 5 eura, pivo 3 eura, špice 2 eura. Gledati kako osvajaju bod protiv Šibenika NEPROCJENJIVO."

"Tko će vam to platiti. Niste normalni. Ljudi će više pokušavati unijeti krađom. Dođe ti da li da plačeš zbog ekipe trenutne ili skupog cuganja."

Očigledno je da je sve u osječkom prvoligašu okrenuto preseljenju na novi stadion i tamo bi vjerojatno ta cijena navijačima bila prihvatljiva. Ali u ovoj situaciji, s komforom koji Gradski vrt pruža, odnosno ne pruža, i još uz loše igre koje su navijači prisiljeniji gledati ovog proljeća, nije čudno da poskupljenje od 50 posto navijačima nije baš najbolje sjelo.


Izdvojeno

Reci što misliš!