Sport / Nogomet

ispadanje iz kupa

Poms nakon još jednog poraza: ''Nismo više ni zaslužili''

Poms nakon još jednog poraza: ''Nismo više ni zaslužili''
Davor Javorovic/PIXSELL

"Nismo nikako mogli zaustaviti Livaju, a ako izgubite dosta utakmica, samopouzdanje vam pada. Sad smo u takvoj situaciji", rekao ej Poms nakon utakmice

Osijek je poražen u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Na Gradskom vrtu do pobjede je stigao Hajduk (1:2) te tako ostavio domaćina bez još jedne pobjede u nizu.

"Razočarani smo ishodom utakmice, imali smo veća očekivanja od ovoga, ali mislim da zbog prvog poluvremena nismo više ni zaslužili. Nismo nikako mogli zaustaviti Livaju, a ako izgubite dosta utakmica, samopouzdanje vam pada. Sad smo u takvoj situaciji", kazao je trener Rene Poms.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slijedi utakmica protiv Dinama na Maksimiru.

"Moramo dati sve od sebe da se podignemo, počevši od sutra. Siguran sam da ćemo reagirati pozitivno, vjerujemo u sebe i nećemo odustajati. U sljedećoj utakmici imamo Dinamo koji je favorit, ali već smo ga porazili ove sezone. Ne idemo na Maksimir na praznike, idemo nešto napraviti."

NK Osijek - HNK Hajduk Fotogalerija

Jedino pozitivno što možemo izdvojiti je nastup mladog osječkog napadača Filipa Živkovića koji jekao 16-godišnjak postigao gol. Za prvu momčad debitirao je ove zime i u svom sedmom nastupu stigao do gola. Od hrvatske samostalnosti nije bilo mlađeg strijelca za NK Osijek.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!