Sport / Nogomet

četvrtfinale kupa

Pred Bijelo-plavima je utakmica sezone, Kohorta dolazi na trening pružiti podršku igračima

Pred Bijelo-plavima je utakmica sezone, Kohorta dolazi na trening pružiti podršku igračima
SiB.hr

U četvrtfinalu kupa u Gradski vrt dolazi splitski Hajduk

U srijedu se na Gradskom vrtu igra utakmica četvrtfinala SuperSport kupa Hrvatske između NK Osijek i HNK Hajduk. Iako u osječkom prvoligašu trenutna situacija nije baš bajna, prolazak u polufinale zasigurno bi oprao gorak okus u ustima koji je ostao nakon zadnjih nekoliko utakmica.

Svakako je ovo i utakmica sezone za Bijelo-plave, a svjesni su toga i osječki navijači.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kohorta se oglasila putem društvenih mreža i poziva sve svoje pripadnike, ali i sve ostale navijače da im se pridruže već sutra (utorak od 18.30h) na posljednjem treningu pred utakmicu, a zatim i usubotu na tribini istok Gradskog vrta od 18 sati za kad je zakazan početak dvoboja.

stadion gradski vrt
derbi u kupu Započela prodaja ulaznica za četvrtfinale kupa između Osijeka i Hajduka, opet po posebnim pravilima

"Nakon bolnih poraza protiv Varaždina u Nedjelju i protiv Istre u Puli, čeka nas derbi u kupu s Hajdukom u srijedu. Naša je obaveza biti vjetar u leđa našim dečkima na terenu, naš je zadatak napuniti stadion i gromoglasnom pjesmom biti podrška igračima svih 90 ili više minuta! Obranit ćemo čast Osijeka! Idemo u ovim teškim trenutcima biti podrška voljenom nam klubu. Idemo pokazati zajedništvo, idemo pokazati koliko ovaj grad i Slavonija vole NK Osijek! Bili smo tu kada smo se borili za opstanak, bit ćemo i sada. Čeka nas najvažnija utakmica u sezoni i zato moramo napuniti Gradski vrt, Gradski vrt je to zaslužio, mi smo to zaslužili! S obzirom da je kup, termin utakmice ne može biti bolji, zato nema opravdanja! Budi se grade, budi se Slavonijo, Osijek te treba!! Sutra(utorak) u 18:30 je okupljanje na platou ispred istočne tribine kod ulaza G3 , idemo na trening dečke podržati i nabrijati ih za srijedu! Naš klub danas slavi svoj 76. rođendan, a mi ćemo ga proslaviti u srijedu na istoku na naš način. SRIJEDA 18H, SVI NA ISTOK, OPRAVDANJA NEMA! INATI SE SLAVONIJO!", stoji u objavi Kohorte.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!