Sport / Nogomet

simbol rada i vrijednosti

Dvije boje - Jedan grad! Nogometašice Osijeka objavile svoj prvi kalendar

Dvije boje - Jedan grad! Nogometašice Osijeka objavile svoj prvi kalendar

Seniorke su stale uz bok Pješačkog mosta na Dravi, konkatedrali Sv. Petra i Pavla, tribinu „Gradskog vrta“ i travnjaka na „Mačkamami“

Ženski nogometni klub Osijek predstavlja svoj kalendar za 2023. godinu, ujedno i prvi koji na ovaj način simbolizira rad i vrijednosti kojima teže protekle 33 godine!

Kalendar je nastao pod klupskim geslom DVIJE BOJE – JEDAN GRAD, a naše su se igračice fotografirale uz znamenitosti grada Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mateja Bulut, Maria Kunštek, Ivana Bojčić, Lorena Balić, Martina Šalek, Kristina Nevrkla, Anela Lubina, Mejrema Medić, Izabela Lojna, Mateja Andrlić, Maja Joščak, Maja Belaj, Ena Pernar, Barbara Živković, Klara Barišić i Helena Štimac – seniorke su koje su stale uz bok Pješačkog mosta na Dravi, konkatedrali Sv. Petra i Pavla, tribini „Gradskog vrta“ i travnjaka na „Mačkamami“. Sve kako bi pokazale i dokazale da Osijek i bijelo-plavu boju nose u srcu.

Od siječnja do prosinca 2023. godine na fotografijama se nalazi i stručni stožer seniorke ekipe, te mlađe kategorije nogometašica koje su dio programa ŽNK Osijek Škole nogometa.

U kalendaru Vas svakako očekuju iznenađenja koja će izmamiti osmjeh na lice, te uljepšati baš svaki mjesec godine koja kuca na vrata! 

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!