Sport / Nogomet

Bravo Ive

Ivušić u Osijek donio svjetsku broncu

Ivušić u Osijek donio svjetsku broncu
Igor Kralj/PIXSELL

Nakon Petra Krpana koji je isto ostvario 1998. godine u reprezentaciji Miroslava Ćire Blaževića, Ivušić je svojim radom, zalaganjem i vratarskim kvalitetama postao dio selekcije koja je pod vodstvom Zlatka Dalića osvojila treće mjesto na Mundijalu u Kataru

Ivica Ivušić ispisao je povijest Nogometnog kluba Osijek i s broncom oko vrata s kojom će se vratiti sa Svjetskog prvenstva postao tek drugi igrač u klupskoj povijesti s ovakvim uspjehom.

Nakon Petra Krpana koji je isto ostvario 1998. godine u reprezentaciji Miroslava Ćire Blaževića, Ivušić je svojim radom, zalaganjem i vratarskim kvalitetama postao dio selekcije koja je pod vodstvom Zlatka Dalića osvojila treće mjesto na Mundijalu u Kataru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Ivušića i cijelu reprezentaciju i stručni stožer koja zaslužuje najviša priznanja zbog načina na koji je prezentirala Hrvatsku i hrvatski nogomet, posebno smo ponosni i na  dva bivša kapetana Osijeka Domagoja Vidu i Bornu Barišića te ekonoma Gorana Vinceka koji su bili akteri ovog povijesnog uspjeha.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!