Sport / Nogomet

Bezidejni osijek

Novo razočaranje! Osijek dva puta vodio pa Ivušić spasio bod

Novo razočaranje! Osijek dva puta vodio pa Ivušić spasio bod
Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek je ponovo razočarao i protiv Varaždina osvojio samo bod

Mučenje se nastavlja. Sukošan je to nakon još jedne utakmice u kojoj smo gledali bezidejni Psijek u borbi za bodove. U prvom dijelu Varaždin je potpuno nadigrao Osijek na njegovom stadionu. Posjed lopte bio je 60 naprama 40 u njihovu korist, a i svi drugi statistički pokazatelji bili su na njihovoj strani.

Ipak, pravih prigoda nije bilo, a Bjelica je u drugi dio ušao s Kleinheslerom na lijevoj strani i ubrzo se to pokazalo uspješno kad je lijepo nabacio na glavu Jugovića koji to zabija za vodstvo Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nažalost, vidjeli smo vrlo brzo izjednačenje kad je Brodić iskoristio grešku obrane domaćih i prebacio Ivušića. Osijek se ipak nije predao i došao je do nove prednosti. Jurčević je iz kornera naciljao Belju koji je zamijenio Miereza, a ovaj je precizan za novu prednost. 

NK Osijek - NK Varaždin Fotogalerija

Ni to nije bilo dovoljno za slavlje jer je amaterski ispala obrana Osijeka kojoj je igrač varaždina primio loptu i odložio za Perića koji je odapeo i probio Ivušića.

Na kraju je mogao Varaždin i do pobjede, ali je golman Osijeka dva puta obranio zicere gostiju.

Novo je to razočaranje za navijače Osijeka čija momčad djeluje potpuno ispuhano i bezidejno pod trenerom Bjelicom koji bi sutra mogao saznati svoju sudbinu. Osijeku slijede tri derbija protiv Dinama, Hajduka i Rijeke i bude li nastavio s ovom energijom i igrom loše mu se piše.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!