Sport / Nogomet

očajni osijek

Istra zakucala Osijek na dno u završnici utakmice

Istra zakucala Osijek na dno u završnici utakmice
Saša Miljević/Pixsell

Nenad Bjelica nije uspio pokrenuti svoju momčad i Istra je zasluženo slavila

Muči se Osijek, govor tijela igrača i trenera govore puno i to se vidjelo od prve minute susreta. Puno nesigurnosti, netočnih dodavanja i gotovo ništa od igre ne štima u momčadi koja se do jučer borila za prvaka Hrvatske.

Nenad Bjelica izgubio je povjerenje navijača, a sad sve više izgleda kako gubi i povjerenje igrača koji njegove zahtjeve uopće ne slijede. U proteklih nekoliko susreta nismo vidjeli gotovo ništa, a ista je situacija bila i danas u susretu u kojem je u Osijeku ostalo Laslo Kleinheisler, Darko Nejašmić i Mihael Žaper.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U vatru je Bjelica bacio igrače koji imaju iskustva, ali i oni nisu pružili ništa. Istra je konstantno prijetila i to joj se na kraju i isplatilo. Osijek je svoje prigode imao mahom preko ubacivanja rukom Bartoleca pa je tako najbliže pogotku bio kad je Škorić uzdrmao gredu upravo nakon jednog takvog ubacivanja. Tek nešto sitno opasnosti unio je ulazak Miereza, ali njegova borbenost danas nije bila dovoljna.

Latentna opasnost bio je Bakrar koji je zabio čak tri pogotka, ali je prije onog pobjedničkog ostao bez dva zbog zaleđa. I kad se činilo kako će ostati bez zasluženog gola, u samoj završnici, duboko u sudačkoj nadoknadi uspio je prebaciti Ivušića i tu VAR više nije mogao pomoći Osječanima.

NK Istra 1961 - NK Osijek 1:0 Fotogalerija

Poraz je ovo koji više ni ne boli navijače Osijeka koji čekaju konkretne poteze Nenada Bjelice, ali i uprave kluba jer ovakvo stanje ne vodi nigdje i Osijek dolazi u opasnost zaustaviti sve dobro što je učinjeno proteklih godina i u godini kad se završava novi stadion.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!