Sport / Nogomet

ivušić unutra

Škorić definitivno otpao za Hajduk, u Gradski vrt stižu stari znanci

Škorić definitivno otpao za Hajduk, u Gradski vrt stižu stari znanci
Dubravka Petrić/PIXSELL

Škorića neće biti u sljedeće dvije-tri utakmice Bijelo-plavih, ali je i sam svjestan da ne vrijedi kukati zbog takvog peha

Pretpostavke da će Mile Škorić propustiti ne samo nedjeljni derbi s Hajdukom nego i još poneku utakmicu Bijelo-plavim u završnom krugu državnog prvenstva, nažalost, pokazale su se točnima. Nakon obavljenog detaljnijeg liječničkog pregleda magnetskom rezonancom utvrđeno je kako su obje njegove ozljede, zarađene u susretu između Hrvatske i Bugarske u Dohi, takve prirode da mu slijedi obvezno mirovanje. Riječ je, ponovit ćemo, o gležnju i kvadricepsu, zbog čega će kapetan morati prisilno izbivati s treninga, dakako i utakmica, u sljedećih 15 do 20 dana.

Nikada se nije štedio

Mile se vratio u Osijek i u četvrtak prije podne pojavio se u Gradskom vrtu te odmah upoznao stručni stožer s trenutnim stanjem svoje ozljede. Iako smo odmah znali da su šanse da ga ipak ugledamo u momčadi koju će Nenad Bjelica suprotstaviti Hajduku minimalne, ponadali smo se da bi vijesti s pregleda u Zagrebu mogli biti povoljnije od ovih koje smo dobili. Međutim, ne vrijedi sada kukati, što je istaknuo i Škorić:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone", rekao je kapetan Osijeka za klupsku internet stranicu.

Golman Osijeka, Ivica Ivušić, oporavio se od udarca kojeg je zaradio u susretu s Bugarima te će zauzeti svoje mjesto među vratnicama u nedjelju.

Poznati suci 

Sudačka komisija HNS imenovala je suce nedjeljnog dvoboja. Očekivano, stižu stari znanci.

Pravdu će dijeliti Fran Jović, a u VAR sobi biti će miljenik osječke publike Igor Pajač. Više od imena sudaca nije potrebno reći. Njihova imena dovoljan su signal navijačima Osijeka kako moraju u nedjelju biti spremni na sve na terenu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!