Sport / Nogomet

kapitalac stigao

Stiže bura! Mijo Caktaš novi je igrač Osijeka

Stiže bura! Mijo Caktaš novi je igrač Osijeka
NK Osijek

Mijo Caktaš stigao je u Poreč i potpisao ugovor s NK Osijekom

Dugo najavljivani dolazak kapitalca u redove Osijeka danas se i ostvario. Nakon što je raskinuo ugovor s Damacom u Saudijskoj Arabiji, u HNL se vratio bivši kapetan Hajduka, Mijo Caktaš.

Caktaša je gotovo pa slučajno u dolasku u hotel u kojem se Osijek priprema zapazio portal Germanijak koji je odmah i saznao kako je sve spremno za potpis ugovora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

NK Osijek je odmah i na svojim društvenim kanalima objavio i kratki video s naznakom: "Zatišje pred buru!" što je jasna poruka kako je sve riješeno po pitanju ovog transfera.

 

Ubrzo je stigla i službena potvrda transfera na Facebook stranicama kluba:

 

Krenula prodaja polugodišnjih ulaznica

Polugodišnje ulaznice na novim blagajnama kod Zapadne tribine moguće je kupiti od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati, u subotu od 12 do 16 sati te online na www.ulaznice.hr.

U ponedjeljak 24. siječnja na novom ticket pointu NK Osijek kod tribine Zapad (na platou prema dvorani Gradski vrt), počet će pordaja polugodišnjih ulaznica za proljetni dio HT Prve lige u sezini 2021/22. Radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati, te u subotu od 12 do 16 sati. Polugodišnje ulaznice za proljetni dio sezone bit će moguće kupiti isključivo do subote 29. siječnja.

Osam utakmica

Polugodišnja ulaznica za proljetni dio sezone 2021/22. uključuje sve domaće utakmice NK Osijek u HT Prvoj ligi u aktualnoj sezoni (8 utakmica) i sve utakmice Osijeka II u Drugoj HNL (na tribini zapad). Cijene ulaznica su 100 kuna za tribinu Istok, 150 kuna za tribinu Zapad, 300 kuna za Ložu i 50 kuna za djecu do 15 godina u pratnji roditelja (na tribinama Istok i Zapad).


Izdvojeno

Reci što misliš!