Sport / Nogomet

sturm testira bijelo-plave

Osijek danas ima prvi test u Rovinju, evo gdje pogledati utakmicu

Osijek danas ima prvi test u Rovinju, evo gdje pogledati utakmicu
Davor Javorovic/PIXSELL

Momčad Nenada Bjelice odradila je nekoliko treninga u Rovinju, a danas od 14 i 30 imaju i prvi pripremni test

Zasigurno će kvalitetnu provjeru imati Bijelo-plavi u subotnjem ogledu sa Sturmom. Sastaju se dvije trenutno drugoplasirane momčadi HNL-a i austrijske Bundeslige što svakako mora biti zanimljivo.

Osječani će svom protivniku suprotstaviti gotovo kompletan igrački kadar, izuzev pojedinih igrača koji će imati poštedu u prvom kontrolnom susretu. Od ranije je poznato kako su se na probleme požalili Ndockyt, Bočkaj i Silva. Dakle, Nenad Bjelica želi odmah vidjeti u kakvom je stanju svaki pojedinac, a to se najbolje vrednuje na utakmicama, premda one bile i bez natjecateljskog značaja. No, svaki je takav dvoboj ogledalo i onoga što se radi i uvježbava na treninzima. I ne samo to. Uvijek se gleda i na rezultat, bez obzira na činjenicu da ovaj puta nije presudan, ali je za ukupni dojam i samopouzdanje uvijek lijepo pobjeđivati. Bit će zanimljivo vidjeti i hoće li zaigrati Eros Grezda za koje su proteklih dana stizale informacije kako je dobio odriješene ruke u traženju novog kluba, a što je igrač dijelom demantirao na svom Instagramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sturm je zasigurno ozbiljan protivnik jer se radi o ekipi koja se bori za prvaka Austrije i to pored snažnog Red Bulla kojeg su i pobijedili u međusobnom dvoboju s 3:1, a trenutno su na drugom mjestu s bodom, ali i utakmicom zaostatka za vodećim "bikovima".

Utakmicu u izravnom prijenosu možete pogledati na Youtube kanalu Sturma od 14 i 30 sati.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!