Sport / Nogomet

bitna utakmica za bijelo-plave

Nakon dva uvodna kiksa, Osijek se "vadi" na Dinamu

Nakon dva uvodna kiksa, Osijek se
Dubravka Petric/PIXSELL

Po bod protiv Gorice i Intera u prva dva proljetna kola i zaostatak za željenim drugim mjestom, Osijek će pokušati nadoknaditi u susretu protiv Dinama

Uvod u susret Osijeka i Dinama već je napravljen prepucavanjem po medijima i društvenim mrežama pa je za očekivati napetu atmosferu u nedjelju od 15 sati kad dvije momčadi istrče na teren Gradskog vrta. Predsjednik Meštrović pobunio se protiv nejednakog kriterija kod sudaca, a sve se nastavilo slikom na sliku i video uradcima s sudačkim procjenama i greškama na korist i štetu Osijeka i Dinama.

Dinamo slavio protiv Osijeka
Otvoreni rat na društvenim mrežama Slikom na sliku NK Osijek objavio top 10 sudačkih pogrešaka na račun Dinama

"Nismo dobro ušli u nastavak bodovno kako smo željeli, ali na muci se poznaju junaci. Igramo protiv Dinama kući i o tome ne treba puno govoriti", rekao je Kulešević i istaknuo kako je ljubomoran na to koliko malo golova je Dinamo primio ove sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kulešević je istaknuo kako nema ekipu koja se može zavući pred svoj gol i najavio napadačku igru s kojom želi postići gol više od protivnika.

"Imamo dvije opcije što se tiče sastava. Jedna je napadačka, a druga je jako napadačka", rekao je trener.

U prva dva kola malo smo vidjeli od te napadačke igre i za nadati se je kako će se to ovoga puta ipak promijeniti.

Osijek je gotovo godinu dana bez poraza na domaćem terenu i želi nastaviti taj niz. Treba reći i kako je na pripremama Osijek dobro izgledao protiv jačih protivnika i tad se i činilo kako se priprema za niz derbija pred njima, a u tim utakmicama trebao bi biti jači za povratnike Žapera i Jugovića. Petar Bočkaj pak neće biti spreman i njegov povratak očekuje se sljedeće kolo protiv Rijeke.

U prvom sastavu mogao bi osvanuti i Tomislav Šorša kao specijalist za Mislava Oršića. Njemu će se pridružiti i Žaper koji je silno nedostajao u veznom redu Osijeka u prva dva kola.

"Zadovoljan sam igrom i načinom kako dečki treniraju. Nadali se pobjedi u Gorici, a objektivno imali smo kiks protiv Intera kod kuće, a efikasnost nam nije na zavidnom nivou. Imali smo dosta prekida i kornera i to nismo uspjeli iskoristiti i to trebamo popraviti", rekao je Kulešević.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!